Bespaar kosten en tijd met de online tool voor lasersnijden

Offerte binnen 2 minuten

Laad een tekening op en binnen 2 minuten heb je een gedetailleerde offerte. Bereken offertes wanneer het jou het beste past en krijg onmiddellijk een antwoord.

Korting volgens levertermijn

Bij elke offerte bepaal je zelf de leverdatum. Hoe vroeger je bestelt, hoe groter de korting waarvan je kan genieten. Kies zelf wat je het belangrijkste vindt: een snelle levering of een lagere prijs waarbij wij de producten opslaan voor jou.

Step-, dxf- en dwg bestanden

De online tool kan overweg met de meest gebruikte bestandsformaten in de metaalindustrie. Door de klanteigen database kan je tekeningen uit eerder geplaatste orders snel terugvinden en herbestellen.

Toegang tot meer dan 20 materiaalsoorten

Laser Works heeft een breed assortiment plaat- en buismateriaal op voorraad. Hierdoor hoef je dus niet langer materiaal aan te kopen en voorradig te houden. Je ontvangt een product op maat.

Geen installatie nodig

De software om gebruik te kunnen maken van de webshop voor lasersnijden is 100% cloud based. Je hoeft dus niets te installeren op je pc en kan direct aan de slag.

Lasersnijden en plooien met één invraag

Laat alle bewerkingen samen uitvoeren door de webshop van Laser Works. Zo ontvang je een product op maat en bespaar je op montage- en bewerkingstijd.

Veelgestelde vragen over de webshop voor lasersnijden

Door middel van een registratieformulier kan je jou registreren. Ga naar de pagina over Onlinelaserworks, neem alle info door en klik vervolgens op ‘Offerte aanvragen.”


Neem contact op via onderstaand formulier

Ons technisch team helpt je graag bij het bieden van lasergesneden en/of geplooide oplossingen op maat van jouw bedrijf.
Zo kunnen we je contacteren als we bijkomende vragen hebben omtrent jouw aanvraag.
Beschrijf zo volledig mogelijk welke kwaliteiten je wenst, de hoeveelheden en eventuele bewerkingen.
* Verplicht veld
Kenniscentrum

De kracht van AI in de metaalverwerkende industrie

Van geautomatiseerde productieprocessen tot geavanceerde kwaliteitscontrole: AI speelt een steeds grotere rol in de toekomst van de metaalverwerkende industrie. Maar wat zijn nu precies de mogelijkheden en voordelen?

Digitale transformatie in de metaalverwerkende industrie

Digitalisering is in volle gang en zorgt voor extra waarde in de steeds meer geautomatiseerde metaalverwerkende industrie. De tijd is rijp om als metaalbewerker jouw bedrijfsbeheersysteem te upgraden. De juiste technologie ondersteunt jouw bedrijf wanneer je concurreert in een snel en digitaal tijdperk.

Automatische berichtenuitwisseling met behulp van EDI

Duurzaam, efficiënt en flexibel: Met behulp van EDI worden papieren processen vervangen door digitale processen. EDI staat voor Electronic Data Interchange en maakt de overdracht van bedrijfsdocumenten tussen twee bedrijven mogelijk. Het voordeel hiervan is dat processen, zoals het plaatsen van bestellingen of facturen, die vóór de EDI-oplossing op papier of per post naar klanten of leveranciers moesten worden gestuurd en handmatig in het systeem moesten worden ingevoerd, nu binnen enkele seconden kunnen worden geïndividualiseerd en automatisch verwerkt. Dit bespaart tijd en biedt flexibiliteit.