Webshop lasersnijden - online lasersnijden
  • Home
  • Webshop lasersnijden

Bespaar kosten en tijd met de online tool voor lasersnijden

Offerte binnen 2 minuten

Laad een tekening op en binnen 2 minuten heeft u een gedetailleerde offerte. Bereken offertes wanneer u het beste past en krijg onmiddellijk een antwoord.

Korting volgens levertermijn

Bij elke offerte bepaalt u zelf de leverdatum. Hoe vroeger u bestelt, hoe groter de korting waarvan u kan genieten. Kies zelf wat u het belangrijkste vindt: een snelle levering of een lagere prijs waarbij wij de producten opslaan voor u.

Step-, dxf- en dwg bestanden

De online tool kan overweg met de meest gebruikte bestandsformaten in de metaalindustrie. Door de klanteigen database kan u tekeningen uit eerder geplaatste orders snel terugvinden en herbestellen.

Toegang tot meer dan 20 materiaalsoorten

Laser Works heeft een breed assortiment plaat- en buismateriaal op voorraad. Hierdoor hoeft u dus niet langer materiaal aan te kopen en voorradig te houden. U ontvangt een product op maat.

Geen installatie nodig

De software om gebruik te kunnen maken van de webshop voor lasersnijden is 100% cloud based. U hoeft dus niets te installeren op uw pc en kan direct aan de slag.

Lasersnijden en plooien met één invraag

Laat alle bewerkingen samen uitvoeren door de webshop van Laser Works. Zo ontvangt u een product op maat en bespaart u op montage- en bewerkingstijd.

Veelgestelde vragen over de webshop voor lasersnijden

Door middel van een registratieformulier kan u zich registreren. Ga naar de pagina over Onlinelaserworks, neem alle info door en klik vervolgens op ‘Offerte aanvragen.”


We helpen u graag verder

Wilt u meer informatie over de webshop voor lasersnijden of heeft u vragen over de mogelijkheden. Contacteer ons voor vrijblijvend advies.