over thyssenkrupp Materials Belgium
 • 3000

  tevreden klanten

 • 120.000

  verschillende producten

 • > 20

  inhouse verwerkingsmachines

 • 75

  gedreven medewerkers

 • 3

  vestigingen in België

3000

tevreden klanten

120.000

verschillende producten

> 20

inhouse verwerkingsmachines

75

gedreven medewerkers

3

vestigingen in België

thyssenkrupp Materials Belgium diensten

De verscheidenheid aan producten en diensten die wij aanbieden omvat niet alleen staal, rvs en non-ferrometalen, maar ook staal voor gereedschap, luchtvaart en constructie in vrijwel alle vormen, kwaliteiten en maten. In onze eigen vestigingen en thyssenkrupp service centra hebben we uitgebreide mogelijkheden voor het bewerken van materialen precies zoals de klant het wil. We bieden lasersnijden, zagen, snijden, knippen, boren, frezen, coaten en talloze andere bewerkingen aan om halffabricaten of afgewerkte producten op tijd en op de juiste plaats aan klanten te leveren.

Binnen thyssenkrupp Materials Belgium denken we niet alleen puur in materialen en bewerkingen, we gaan nog een stap verder en willen klanten volledig ontzorgen, gaande van ontwikkeling, productadvies, kwaliteitsbeheer tot en met het financiële of het logistieke oplossingen voor bedrijven actief in diverse sectoren.

Onderdeel van de thyssenkrupp groep

Het moederbedrijf waartoe we behoren, thyssenkrupp, bestaat uit een internationale groep bedrijven met hoofdzetels in het Duitse Essen en Duisburg. Wereldwijd werken er ongeveer 106.000 mensen bij thyssenkrupp die in één van de vier segmenten werkzaam zijn.

 • “Materials services”, waartoe thyssenkrupp Materials Belgium behoort, is een groothandel van zowel staal als kunststof materialen en heeft meer dan 480 vestigingen in 44 landen. Naast het verhandelen van materialen, legt dit segment zich meer en meer toe op het aanbieden van een breed scala aan “ontzorgende diensten”.

 • “Components Technologie” ontwikkelt tal van hoogwaardige technische oplossingen zoals onderdelen aan de automobielindustrie (assen, stuursystemen, schokdempers, verren, krukassen,…) en componenten voor bouwmachines en windturbines.

 • Bij “Industrial Solutions” kunnen klanten beroep doen op de gespecialiseerde kennis voor de ontwikkeling, constructie en nazorg van industriële installaties en systemen voor fabrieken in de ontginnings-, chemie-, ruimtevaart- en automobielindustrie.

 • Steel Europe is een toonaangevende fabrikant van platte producten in koolstofstaal. Hier gaat thyssenkrupp zowel zoeken naar specifieke materiaaloplossingen als aanvullende dienstverlening voor bedrijven actief in uiteenlopende sectoren.