Diensten

Maak gebruik van onze gespecialiseerde ondersteuning voor uw unieke projecten

Haal uw voordeel uit:

  • Onze gezamenlijke ervaring
  • Onze marktkennis
  • Onze expertise met technische en infrastructuurprojecten

Projectmanagement

Laat ons onze ervaring met u delen. Profiteer van onze knowhow in alle fasen van projectbeheer: van de conceptfase tot de planning en de uitvoering tot de voltooiing van uw project. Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen.

Warehousing en logistiek

Profiteer van onze kostenefficiënte opslag- en logistieke oplossingen. Wij bieden warehousing, voorraadbeheer en just-in-time levering van elk type halffabrikaat en staal die in voorraad zijn in onze magazijnen en in andere servicecentra binnen thyssenkrupp.

Voorraadketenbeheer

Verbeter de efficiëntie van uw bedrijf met onze services voor het beheer van de voorraadketen. Met geavanceerde IT-systemen kunnen we uw volledige procesketen beheren om ervoor te zorgen dat materialen just-in-time worden geleverd.

Technisch advies

Vertrouw op ons om zelfs zeer complexe vragen te beantwoorden. We verkopen niet alleen, we nemen graag de tijd om onze klanten te helpen bij het vinden van complexe oplossingen voor technische problemen en geven hen een antwoord op maat.

Verpakking

Dankzij ons volledig assortiment verpakkingsmogelijkheden wordt alles in perfecte staat afgeleverd.

Handel

Onze handelsdiensten ondersteunen uw bedrijf met kwaliteitsgoederen tegen de laagst mogelijke kost. De voordelen liggen voor de hand: de voorraad wordt verkocht, u bespaart geld en u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Kwaliteit en certificeringen

Focus op verbetering. Kwaliteit, stipte leveringen en tevreden klanten zijn essentieel voor ons. Ons kwaliteitsbeheersysteem is ontworpen in overeenstemming met een aantal normen: ISO 9001,EN 9120 en EN 1090.

Deze standaarden omvatten optimalisatie van de processen en de geleverde producten volgens de gedefinieerde specificaties, met de juiste certificering en traceerbaarheid. Wij regelen uw inspecties, uitgevoerd door externe inspectiebureaus, en materiaaltesten, zoals buigen, trekken en ultrasoon testen.

ISO 9001 - Quality assurance

EN 9120 – Reliable

EN 1090 - Material with CE marking