Projectbeheer metaalverwerking, projectmanagement staal

Waar ligt jouw bottleneck?

In elke fase van een project kunnen we je ondersteunen.

Projecten met impact creëren we samen

Door intensieve samenwerking, korte lijnen met de productie en jarenlange ervaring van onze experts, zijn we erg flexibel ingesteld en zeer vakkundig. We hechten veel belang aan duurzame relaties waarbij je kan rekenen op een open communicatie. We zorgen ervoor dat de ondersteuning voldoet aan jouw verwachtingen, doelstellingen en budget. Jouw project wordt ons project door je volledig te ontzorgen en/of bij te staan waar jij het nodig acht.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij de professionele aanpak en grondige kennis van thyssenkrupp Materials hebben we ons project op tijd en binnen het budget kunnen voltooien. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen."

"Het team van thyssenkrupp is voor ons een betrouwbare partner bij onze projecten. Met hun proactieve houding en aandacht voor detail hebben ze ons doorheen het hele proces enorm ondersteund."

Neem contact op via onderstaand formulier

Onze specialisten kijken ernaar uit je te ondersteunen bij de meest uiteenlopende projecten.
Zo kunnen we je contacteren als we bijkomende vragen hebben omtrent jouw aanvraag.
Beschrijf zo volledig mogelijk welke kwaliteiten je wenst, de hoeveelheden en eventuele bewerkingen.
* Verplicht veld
engineering bij projectbeheer
warehouse management bij projectbeheer
supply chain management bij projectbeheer

Meer over projectmanagement in rvs, staal en alu

Voor een vakkundig projectmanagement staal – of metaalbewerking kan je beroep doen op een team van projectleiders met heel wat ervaring zowel op vlak van techniek als van verkoop. Geladen met een pak kennis, knowhow en ervaring helpt dit team elk projectmanagement staal, rvs of aluminium tot een goed einde te brengen.

Van A tot Z word je door ons projectmanagement team ontzorgd. Het begint bij ons niet bij de metaalbewerking zelf, maar al bij de engineering van het project op basis van het lastenboek. Uiteraard eindigt het dan ook niet bij de bewerking, maar is dit slechts een stap naar de assemblage en de logistiek van het project.

Welk materiaal je het best kiest voor jouw project of hoe je dit precies kan ontwerpen of uitvoeren, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het behoort allemaal tot ons projectmanagement. Ongeacht de aard of complexiteit van het project, we gaan steeds voor de beste oplossing en daarin proberen wij je dan ook steeds zo optimaal mogelijk te adviseren.

Vaak moet er door mechanische beperkingen of andere gezocht worden naar alternatieven en kijken we uit naar de meest efficiënte aanpak. Moesten er tijdens het proces nog aanpassingen nodig zijn, dan kunnen deze steeds aan de juiste schakel binnen het team voorgelegd worden en spelen we kort op de bal. Want belangrijk in het volledige verhaal van het is natuurlijk het samenspel tussen de verschillende diensten. Van productie tot montage.

Na een voorstudie maken we de berekeningen, het stockbeheer en de administratie voor jouw project. De nodige documenten worden opgemaakt en voorzien en ook productietekeningen en montageplannen worden in orde gebracht. Maar we gaan nog veel verder in dit projectmanagement staal, rvs of aluminium. We zoeken een specifieke verpakking uit, zorgen voor de markering en zorgen dat alles op tijd op de juiste plaats is.

De essentiële kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Uiteraard wordt de nodige aandacht gegeven aan corrosiebescherming van het rvs, staal of aluminium, zodat het project duurzaam wordt afgewerkt en de levensduur zo optimaal mogelijk is. Zo kan een extra coating hier bijvoorbeeld aan bijdragen.

Daarenboven kunnen we beroep doen op een groot netwerk van leveranciers binnen en buiten de thyssenkrupp groep, zowel nationaal als internationaal.

Via onze dienst na verkoop blijven wij het project na afwerking verder opvolgen. Ook dat maakt deel uit van een goed projectmanagement staal.

Wij nemen enkel genoegen met een constante kwaliteit doorheen het volledige traject van het projectmanagement staal en worden niet meer enkel jouw leverancier, maar je partner binnen het project. Een open en constructieve dialoog is daarom nodig om het project tot een goed einde te kunnen brengen.

Voor een gedegen projectmanagement staal gaan, betekent ook dat je terug volledig voor je eigen kernactiviteit kan gaan.