• Home
  • Projectbeheer metaalbewerking - Se...

Projectbeheer

Ondersteuning nodig in projectbeheer? Dan zit je hier goed! Thyssenkrupp Materials Belgium is tijdens het laatste decennium geëvolueerd van een pure groothandel in rvs, aluminium en verschillende staalsoorten naar een leverancier mét extra services om de verwachtingen van de klanten optimaal te kunnen inlossen op het vlak van projectbeheer.

Naast de klassieke handel met bijbehorende bewerkingen, kunnen klanten bij ons terecht voor de realisatie van integrale projecten of volledige ontzorging vanaf de engineering over de bewerking en assemblage tot zelfs de logistiek van complexe projecten.

Evolutie naar projectbeheer binnen metaalbewerking: meer dan materialen en bewerkingen, ook tal van ondersteunende services

Diensten binnen projectbeheer metaalbewerking

Dankzij een team van specialisten kunnen we de klanten volledig ontzorgen. Dit commercieel team combineert technische kennis met ervaring in projectmanagement om projecten te analyseren, verbeteren en beheren.

Ze geven technische ondersteuning op het gebied van materiaalkeuze of ontwerp, calculatie, voorraadbeheer, verzorgen van allerhande documenten, zelfs het uitzoeken van specifieke verpakking, de markering én de logistiek verwerking. Zo kan de klant zich volledig op zijn kernactiviteiten focussen.

  • Materiaal- en ontwerpadvies

Met onze uitgebreide materialenkennis zijn wij in staat mee te denken bij de keuze van het juiste materiaal. Voor het samenstellen van speciale legeringen zodat het materiaal minder conclusies bevat na het bewerken, het besparen van 15% gewicht met bewaren van dezelfde draagkracht en tal van andere voorbeelden wordt ons projectteam zoal ingeschakeld.

  • Special sourcing

U heeft nood aan producten in kwaliteiten of afmetingen die niet courant verkrijgbaar zijn? We vinden het voor u in ons wereldwijd netwerk van leveranciers.

  • Voorraadbeheer

We stockeren uw materiaal, volgens uw productiebehoeften en leveren precies op het ogenblik dat u de goederen nodig heeft. Samenwerken via EDI systemen behoort ook tot onze mogelijkheden.

  • Coördinatie bewerkingen

Wij nemen de coördinatie van verschillende bewerkingen over die door onszelf of door onze partners uitgevoerd kunnen worden.

  • Logistieke oplossingen

Transport via schepen, centraal stockbeheer met leveringen naar allerhande Europese sites, tijdelijke opslag in de haven of speciale wensen omtrent verpakking. We denken met u mee om uw supply chain te optimaliseren.

Contacteer onze projectbeheer metaalbewerking specialisten

Meer weten over projectbeheer metaalbewerking? Door onze ervaring en contacten zijn wij in staat u volledig te ontzorgen of bij te staan bij de meest uiteenlopende projecten. Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Klantprojecten
Klantenproject 1
Binnenkort online
Klantenproject 2
Binnenkort online
Klantenproject 3
Binnenkort online