Oplossingen voor diverse sectoren

Dankzij onze jarenlange ervaring in staalproducten en bewerkingsmogelijkheden mogen wij ons een betrouwbare partner noemen voor bedrijven uit tal van sectoren zoals de hvac, de bouwnijverheid, tankbouw, chemie, waterzuivering,... Ben je op zoek naar staal, rvs of aluminium in handelsformaten, bewerkt op maat of een speciale legering? thyssenkrupp Materials Belgium zorgt ervoor. Bij ons kan je uit elke sector staalproducten kopen in de legering, afmeting, en hoeveelheid passend voor jouw bedrijf of activiteit.

Piping industrie

Alle benodigdheden voor industriële leidingsystemen vind je bij thyssenkrupp Materials Belgium. Naast een compleet assortiment stalen en rvs buizen, hebben we ook een ruime keuze uit verbindingsstukken zoals flenzen en fittingen voor elk leidingsysteem. We adviseren je ook graag over de technische aspecten en bieden oplossingen die het werk voor klanten in de pijpleiding industrie eenvoudiger maken.

Meer informatie

Plaatverwerkende industrie

Onze ruime voorraad stalen, rvs en aluminium platen bestaat uit een brede waaier aan kwaliteiten, formaten en diktes. We leveren het plaatstaal grotendeels uit voorraad aan klanten actief in de plaatverwerkende industrie. Ook voor niet alledaagse verzoeken kan je dankzij de fabrieken en service centra van thyssenkrupp bij ons terecht. Met onze in-house bewerkingsmogelijkheden zoals lasersnijden en plooien zorgen we ervoor dat je tijd bespaart en de platen direct kan installeren.

Meer informatie

Bouw- en constructie sector

Met ons uitgebreid assortiment balken, profielen, staf en constructiebuizen hebben we een passend assortiment voor de volledige bouwsector. Met onze bewerkingsmogelijkheden zoals stralen, meniën en zagen zorgen we ervoor dat je het benodigde staal geleverd krijgt in de maat en vorm dat je wenst. Vaak voeren we zelfs meerdere externe bewerkingen toe aan het materiaal voordat het bij de klant geleverd wordt. Zo ontvangen ze precies afgewerkte stukken die ze direct kunnen integreren in hun productieproces.

Verspaning en machinebouw

Ons brede assortiment hoogwaardige producten, onze uitgebreide bewerkingsmogelijkheden, onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we een ideale partner zijn voor bedrijven in de verspaning en machinebouw. We begrijpen de uitdagingen om de productie draaiende te houden en we hebben een assortiment dat hier perfect bij past.

Meer informatie

Vraag onze experten om advies

Vraag ons om meer uitleg over onze producten en bewerkingen voor jouw sector. We helpen je graag verder met een oplossing op maat.