thyssenkrupp
 • Over ons

Groothandel met bijhorende services in inox, staal en aluminium

Gepassioneerd en ondersteunend

We zijn een onderneming met een 90 tal gepassioneerde medewerkers, die dagelijks klanten verder helpen met talloze materiaalsoorten en bewerkingen.

Ruim assortiment inox, staal en aluminium

Gekend voor ons breed en diep assortiment in inox, rvs en aluminium uit eigen voorraad, via centrale magazijnen en via internationale partners.

Meer bieden dan materiaal alleen

Onze basis blijft distributie van staal. De diensten die we er aan toevoegen maakt het onderscheid. Doe beroep op ons voor allerhande bewerkingsmogelijkheden, gaande van standaardbewerkingen tot het afleveren van halffabricaten in metaal.

Een team aan uw zijde

En als dit nog niet genoeg is, hebben we een team in huis die klanten volledig ontzorgt. Dit commercieel team combineert technische kennis met ervaring in projectmanagement om projecten te analyseren, te verbeteren en te beheren. Zo kan de klant zich volledig focussen op zijn kernactiviteiten. Technische ondersteuning op gebied van materiaalkeuze of ontwerp, calculatie, voorraadbeheer, verzorgen van allerhande documenten, levering, specifieke verpakking, markering,… verzorgen zij op een zorgvuldige manier voor u.

Ruim 3000 klanten uit de metaalverwerkende industrie

Jarenlang actief zijn betekent ook veel trouwe Belgische klanten verspreid over diverse sectoren in de metaalwerkende industrie.

 • 3000

  tevreden klanten

 • 120.000

  verschillende producten

 • > 20

  inhouse verwerkingsmachines

 • 95

  gedreven medewerkers

 • 5

  vestigingen in België

3000

tevreden klanten

120.000

verschillende producten

> 20

inhouse verwerkingsmachines

95

gedreven medewerkers

5

vestigingen in België