thyssenkrupp
 • Company

Bedrijf

Uw partner voor staal en materialen op maat

Wij zijn thyssenkrupp Materials Belgium, uw betrouwbare partner voor staal en materialen van de beste kwaliteit. Wij leveren al onze materialen en services volledig in overeenstemming met uw behoeften en uw verwachtingen. We bieden naast materialen ook verwerkingsservices en andere behandelingen, naast innovatieve oplossingen voor de supply chain. Wij zijn meer dan een leverancier. Wij willen uw partner zijn en samen met u de oplossingen van de toekomst ontwikkelen. En dat doen we momenteel al voor meer dan 8000 klanten in België.

Uw succes is onze prioriteit

De concurrentie en de prijsdruk stijgen op de internationale markt. Om de innovatie bij te benen, moet u steeds sneller reageren. Daarom hebt u een flexibele partner nodig die u gespecialiseerd advies kan geven. Bij thyssenkrupp Materials Belgium komt uw succes op de eerste plaats.

Wat bieden wij u?

 • Basismaterialen van uitstekende kwaliteit
 • Uitgebreide services in de vorm van standaardoplossingen en oplossingen op maat

Van ruwe en basismaterialen tot technische services, warehousing en inventarisbeheer, u kunt altijd rekenen op onze toonaangevende expertise.

Uitstekende klantenservice

Als klant staat u bij ons centraal. Daarom hechten we zoveel belang aan persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid .Om de serviceverlening te optimaliseren, hebben wij per productgroep specialisten aangesteld die u graag van dienst zijn. Zij hebben alle expertise in huis om u te adviseren over specifieke technische eigenschappen en de toepassingen van de producten uit ons leveringsprogramma. Bij ons krijgt u één aanspreekpunt voor al uw vragen, waardoor een optimaal persoonlijk advies mogelijk is. Bovendien investeert thyssenkrupp Materials Belgium voortdurend in de kwaliteit van zijn organisatie en in de opleiding van zijn medewerkers. Zo weet u zeker dat u altijd gespecialiseerd advies krijgt.

Lokale service ondersteund door internationale knowhow

thyssenkrupp Materials Belgium maakt deel uit van thyssenkrupp AG, de bekende internationale distributeur van producten en diensten op het gebied van staal, RVS en aluminium, die in meer dan 80 landen actief is. Als importeur en servicegroothandel kunnen wij in België aan alle specifieke eisen van lokale klanten voldoen. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van magazijnen en verkoopskantoren en worden ondersteund door een centraal distributiecentrum. Door onze samenwerking met de servicecentra van thyssenkrupp Materials Services kunnen wij uw materialen snel verwerken en bij u afleveren .

 • 4000

  tevreden klanten

 • 120.000

  verschillende producten

 • > 20

  inhouse verwerkingsmachines

 • 95

  gedreven medewerkers

 • 5

  vestigingen in België

4000

tevreden klanten

120.000

verschillende producten

> 20

inhouse verwerkingsmachines

95

gedreven medewerkers

5

vestigingen in België