You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Bezoek thyssenkrupp Materials Belgium tijdens Bedrijvencontactdagen 2021

Bezoekers op beurs

Op 15 en 16 december tekent thyssenkrupp Materials Belgium opnieuw present op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Expo. De groothandel in rvs, staal en aluminium zet er dit jaar het uitgebreid productportfolio in de spotlights dat gebruikt wordt in tal van sectoren.

Bedrijvencontactdagen brengt als grootste contactevent in België, bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector op een persoonlijke manier samen. Meer dan 600 bedrijven-exposanten staan paraat om business opportuniteiten te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren.

Op stand 4220 zullen de medewerkers van thyssenkrupp Materials Belgium voor u klaar staan om hun expertise en uitgebreid productassortiment in staal, rvs en aluminium toe te lichten. Er zullen ook productexperts aanwezig zijn om advies op maat te geven over materialen, toepassingen of u te ondersteunen bij lopende of toekomstige projecten. Het loont dus zeker de moeite om een bezoekje te brengen!

Afspraak op 15 en 16 december 2021 op stand 4220 van Kortrijk Expo.

Registreer u nu gratis
Bezoek de Bedrijvencontactdagen website

Tot dan?