3d buislasersnijden

Laat onze 3D buis fiber laser voor u werken

De kantelbare 3D-snijkop kan diverse types buizen, platte staven, open profielen en buisprofielen met speciale vormen snijden.

Vraag naar de mogelijkheden

3D buislasersnijden

Nood aan 3D buislasersnijden? Dan kunnen wij u verder helpen. De mogelijkheden met de 3D buizenlaser zijn ongekend! In materialen, afmetingen en contouren. Laat onze 3D buis fiber laser voor u werken. De kantelbare 3D-snijkop kan diverse types buizen, platte staven, open profielen en buisprofielen met speciale vormen snijden.

Verwacht meer met de 3D fiber buizenlaser

Met een jarenlange ervaring in het 2D lasersnijden, willen we klanten ook verder helpen met het 3D-lasersnijden van buizen. Deze techniek biedt nieuwe mogelijkheden voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve producten in verschillende materialen en vormen aan een ongekende snelheid.

Ongekende ontwerpvrijheid in 3D

De volledig geautomatiseerde 3D buizenlaser snijdt naast ronde (tot 240mm diameter), vierkante of rechthoekige stukken (tot 200 mm dikte), ook buizen met een speciale vorm, open profielen of inhaakverbindingen.

Verder heeft deze 3D snij- en bewerkingsmachine, door de laserstraal via fiberkabel, geen enkele moeite met het snijden van aluminium en andere hoog reflecterende materialen.

Bespaar op de constructie en montagetijd

De 3D buizenlaser met kantelbare snijkop snijdt en graveert moeiteloos diverse soorten buizen, platte staven, open profielen en buisprofielen met speciale vormen. De kantelhoek van 45°maakt afschuiningen mogelijk en is bijzonder geschikt als lasvoorbereiding van dikwandige buizen of voor moeilijk te bereiken plaatsen profielen.

tk-play

De 3D lasersnijmachine in een notendop

  • Voor rvs, staal, aluminium, koper, messing, verzinkt
  • Voor rond, vierkant, rechthoekig, H, I en L vormen
  • Ronde buizen tot 240mm diameter
  • Rechthoekige profielen tot 200mm dikte
  • Werkstukken met lengte tot 6,5 meter
  • Gewicht tot 40 kg/meter

Bijkomende lasersnij-services

Besteedt u 3D lasersnijden uit aan Laser Works, dan zijn de gewenste onderdelen direct klaar voor montage. Wilt u nog meer besparen op uw constructie- en montagetijd, dan verzorgen wij ook andere aanvullende bewerkingen voor u zoals flowdrillen en tappen. Neem contact op met onze ervaren laserspecialisten voor vrijblijvend technisch advies.

Tal van voordelen met de buizenlaser

Brede waaier aan snijbare materialen

Naast de traditionele materialen als rvs, staal, koper, messing en brons, heeft de 3D buizenlaser geen enkele moeite met het snijden van aluminium en andere hoog reflecterende materialen.

Bespaar tijd

Ontvang halffabricaten of gebruiksklare producten voor een snellere montage.

Perfect resultaat

Dankzij de ingebouwde foutcorrectie en monitoring via sensoren snijdt de laser uiterst nauwkeuring, zelfs bij licht vervormde buizen garanderen we een perfect resultaat.

Monteer buizen in slechts één klik

Door de slimme verbindingstechnieken worden kaders zodanig gesneden dat ze meteen in elkaar passen zonder extra meetwerk.

Met gravering

Laat de 3D buizenlaser uw werkstukken markeren zodat ze snel traceerbaar zijn.

Oneindige mogelijkheden

Inhaakprofiel buislasersnijden
Buislasersnijden rechthoekige buis
Buislasersnijden profiel
Buislasersnijden profiel
Buislasersnijden buis

Klantprojecten


	<p>Gelaserde langsnaad gelaste buizen</p>

Gelaserde langsnaad gelaste buizen

Onze klant levert voornamelijk allerhande buisproducten zoals uitlaten, lucht- en chassis buizen,… voor de automobiel, machine en meubelindustrie.

Onderdelen die wij hiervoor leveren zijn gesneden ronde stalen buisstukken met een uitzonderlijke grote diameter van 168 en 177 mm in staal 3 en 4 mm dik.

Ook werd er een klantspecifieke voorraad aangelegd om de continuïteit van de klant zijn productie te verzekeren.


	<p>Heugels voor trapliften</p>

Heugels voor trapliften

De trapliften van onze zustermaatschappij, thyssenkrupp Home Solutions zijn u wellicht niet onbekend. In het ontwerp wordt de klant als uitgangspunt genomen.

Zo worden de stalen railbuizen op maat gemaakt en worden de bevestigingsheugels voor de railconstructie exact gebogen.

Elke dag laseren wij een grote hoeveelheid heugels, met markering en unieke afmetingen, die precies op tijd geleverd worden.


	<p>Designmasten</p>

Designmasten

Voor een gerenommeerde fabrikant van designmeubilair maken we al meer dan 10 jaar allerhande onderdelen.

Voor één van hun ingenieuze tuinparasol ontwerpen leveren we masten in inox en aluminium, waar nauwkeurig gaten en sleuven in toegebracht worden voor een snelle montage en gemakkelijk gebruik.

Deze samenwerking blijft een goeie match aangezien de klant, net zoals Laser Works, een hoge afwerkingsgraad hoog in het vaandel draagt.