pijpleiding in rvs

Buizen en hulpstukken voor elk leidingsysteem

  • Compleet assortiment in staal en RVS

  • Op maat van je sector en toepassing

  • Technische kennis en advies van onze experten

Waarom klanten al jaren met ons samenwerken

Kennis en ervaring

Een succesvol project afleveren doe je niet zomaar. Er is meer nodig dan bouwplannen en producten. Je hebt ook mensen nodig. Mensen met kennis van zaken. Die klanten willen verzekeren van de best mogelijke ondersteuning. Mensen die ervaring hebben in de markt, die de producten kennen, de toepassingen en vooral hun klanten kennen zodat ze telkens de juiste oplossing kunnen bieden.

Naar kenniscentrum

Wereldwijd netwerk

Bij thyssenkrupp kan je rekenen op een wereldwijde familie en netwerk. Op die manier kunnen we een groot assortiment aan materialen, bewerkingen, technische kennis en oplossingen bieden voor elk verzoek uit om het even welke sector. Hoe complex het verzoek ook is, onze experten zoeken oplossingen voor jouw specifieke vraag.

Meer over thyssenkrupp

Persoonlijk contact

Veel klanten zien ons als een partner, een loyale leverancier voor de lange termijn. Waar ze kunnen op bouwen en die ze kunnen vertrouwen. Ze waarderen de persoonlijke relatie en weten dat ze op hun contactpersoon kunnen rekenen. Onze specialisten gaan er met zijn allen keihard voor en willen samen met hun klanten mooie projecten realiseren. Projecten waar we trots op zijn. Mét langdurige relaties die we koesteren.

Veelgestelde vragen over buizen en fittingen

Vraag onze experten om advies

Advies nodig? Contacteer ons om te bespreken welke buizen en fittingen in staal of rvs voor jouw sector of toepassing het meest geschikt zijn. We helpen je graag verder met een oplossing op maat.