3d buislasersnijden

Laat onze 3D buis fiber laser voor u werken

De kantelbare 3D-snijkop kan diverse types buizen, platte staven, open profielen en buisprofielen met speciale vormen snijden.

Vraag naar de mogelijkheden

3D buislasersnijden

Verwacht meer met de 3D fiber buizenlaser

Met een jarenlange ervaring in het 2D lasersnijden, willen we klanten ook verder helpen met het 3D-lasersnijden van buizen. Deze techniek biedt nieuwe mogelijkheden voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve producten in verschillende materialen en vormen aan een ongekende snelheid.

De volledig geautomatiseerde 3D buizenlaser met kantelbare snijkop snijdt naast ronde (tot 240mm diameter), vierkante of rechthoekige stukken (tot 200 mm dikte), ook buizen met een speciale vorm, open profielen of inhaakverbindingen. De kantelhoek van 45°maakt afschuiningen mogelijk en is bijzonder geschikt als lasvoorbereiding van dikwandige buizen of voor moeilijk te bereiken plaatsen profielen.

Verder heeft deze 3D snij- en bewerkingsmachine, door de laserstraal via fiberkabel, geen enkele moeite met het snijden van aluminium en andere hoog reflecterende materialen.

Bijkomende lasersnij-services

Wilt u nog meer besparen op uw constructie- en montagetijd, dan verzorgen wij ook andere aanvullende bewerkingen voor u zoals flowdrillen en tappen.

Tal van voordelen

Brede waaier aan snijbare materialen

Naast de traditionele materialen als rvs, staal, koper, messing en brons, heeft de 3D buizenlaser geen enkele moeite met het snijden van aluminium en andere hoog reflecterende materialen.

Bespaar tijd

Ontvang halffabricaten of gebruiksklare producten voor een snellere montage.

Perfect resultaat

Dankzij de ingebouwde foutcorrectie en monitoring via sensoren snijdt de laser uiterst nauwkeuring, zelfs bij licht vervormde buizen garanderen we een perfect resultaat.

Monteer buizen in slechts één klik

Door de slimme verbindingstechnieken worden kaders zodanig gesneden dat ze meteen in elkaar passen zonder extra meetwerk.

Met gravering

Laat de 3D buizenlaser uw werkstukken markeren zodat ze snel traceerbaar zijn.

Klantprojecten
Klantenproject 1
Binnenkort online
Klantenproject 2
Binnenkort online
Klantenproject 3
Binnenkort online
Oneindige mogelijkheden
Inhaakprofiel buislasersnijden
Buislasersnijden rechthoekige buis
Buislasersnijden profiel
Buislasersnijden profiel
Buislasersnijden buis

Heeft u nog vragen over 3D buislasersnijden?

Wilt u meer informatie over 3D buislasersnijden of over andere lasersnijoplossingen, contacteer onze specialisten om samen de mogelijkheden te bespreken.

Downloads