Meer dan een staalleverancier

Klanten beleveren met materiaal in staal, rvs en aluminium is waar we al jaren bekend voor staan. Maar wist je dat we ook tal van bewerkingsmogelijkheden en diensten aanbieden om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo bieden wij klantspecifieke voorraden, complete halffabricaten, gecombineerde leveringen, projectondersteuning, digitale koppelingen en nog veel meer aan.
Staalleverancier thyssenkrupp Materials Belgium
SafeValue must use [property]=binding: Meer dan een staalleverancier (see https://g.co/ng/security#xss)
Offerte aanvragen bij thyssenkrupp Materials Belgium

Bespaar tijd met talloze bewerkingen

Ontdek het uitgebreid gamma aan voor-en nabewerkingen
Metaalbewerkingen bij thyssenkrupp
SafeValue must use [property]=binding: Bespaar tijd met talloze bewerkingen (see https://g.co/ng/security#xss)

Meer mogelijkheden met buislasersnijden in 3D

Ideaal voor open profielen en inhaakverbindingen

3D buislasersnijden bij thyssenkrupp
SafeValue must use [property]=binding: Meer mogelijkheden met buislasersnijden in 3D (see https://g.co/ng/security#xss)

thyssenkrupp materials Belgium

Meer dan alleen materialen in rvs, staal en aluminium bij thyssenkrupp!

thyssenkrupp Materials Belgium is een groothandel in rvs, staal en non-ferro materialen. Met ongeveer 80 medewerkers leveren wij hoogwaardige producten in inox, staal en aluminium voor veeleisende toepassingen in tal van industrieën. Het leveren van kwaliteitsmaterialen is onze core business; de extra ondersteunende diensten die we aanbieden zoals bijvoorbeeld zagen op maat, lasersnijden, ondersteuning bij projecten,... maken het verschil voor onze klanten. Innovatie, maatwerk, proactief meedenken, een snel reactievermogen, ... en dat allemaal om een product te leveren net zoals de klant het wenst, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten, dat is waar we ons dagelijks voor inzetten.

Kenniscentrum

Inkijk in het productieproces van aluminium en RVS

Waar komen aluminium en RVS vandaan en hoe worden het afgewerkte producten voor uw metaalprojecten? Ontdek in dit artikel de verschillende stappen van het productieproces van aluminium en RVS.

Solliciteren bij thyssenkrupp, dat gaat zo

Interessante vacature gezien bij thyssenkrupp Materials Belgium? Niet twijfelen, solliciteer en wie weet word jij onze nieuwe collega! Wij vertellen je graag hoe het sollicitatieproces eruit ziet.

Green Excellerate - de weg naar duurzaamheid

thyssenkrupp Materials Services wil klimaatneutraal opereren, de CO2-uitstoot in de toeleveringsketen verminderen en sociale normen handhaven. Het bedrijf heeft zijn duurzaamheidsplannen geformuleerd als "Beyond clean", "Beyond green" en "Beyond good". Deze omvatten niet alleen de vrijwillige toezegging om vanaf 2030 klimaatneutraal te opereren maar ook om alle vormen van milieu-impact continu te verminderen.

Hoe werkt de aluminiummarkt?

Aluminium kopen kan met een contract of via spothandel. Wat zijn de verschillen? En welke weg legt aluminium af voordat het aan de deur wordt geleverd? Lees er hier meer over.

Waardevolle feedback van onze klanten

Eind 2022 hebben we onze klanten uitgenodigd om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ook bij deze bevraging hebben veel van onze klanten de tijd genomen om hun tevredenheid met ons te delen en aan te geven waar thyssenkrupp Materials Belgium als groothandelaar in rvs, staal en aluminium in kan verbeteren.

Wie of wat bepaalt de prijs van RVS?

Vraag het aan een econoom, een handelaar van RVS en een producent van RVS, en de kans is groot dat je 3 heel uiteenlopende antwoorden krijgt. De prijs van roestvast staal wordt dan ook door een uniek samenspel van verschillende factoren beïnvloed. Een introductie.

thyssenkrupp geeft de toekomst vorm

Drie trends veranderen onze toekomst - en bieden ons potentieel om te groeien Slechts weinig mensen weten het: Er is bijna niets in ons dagelijks leven dat niet is geleverd, verwerkt of verplaatst door thyssenkrupp Materials Services. De auto waarin we rijden, het gebouw waarin we werken, de apparatuur waarmee we de dingen maken die we elke dag gebruiken.

Aluminium, staal en roestvast staal (inox): de belangrijkste inzichten

Bent u een metaalproject aan het plannen en kiest u voor aluminium, staal of roestvast staal (RVS)? We zetten de belangrijkste verschillen en eigenschappen voor u op een rij, zodat u een beter inzicht krijgt in de verschillende toepassingen voor uw project(en).

Waterstof - kleurloos, en toch kleurrijk

Grijze, blauwe of groene waterstof? Eén ding is zeker: waterstof is eigenlijk een kleurloos gas, maar toch zijn er veel kleurrijke namen voor de energiedrager. Daarachter zit een verwijzing naar de productiemethode en de energie die wordt gebruikt in het proces dat het begeerde H2-molecuul duurzaam maakt.